Industrial
Lucrările din domeniul industrial nu mai reprezintă o provocare pentru noi. Oricare ar fi anvergura lucrării, Gasida Construcții îți stă la dispoziție.
Comercial
Un spațiu comercial aspectuos este esențial pentru o experiență de cumpărare plăcută. Te putem ajuta cu renovarea spațiului comercial de la A la Z.
Office
Rernovarea spațiului de birou poate presupune compartimentarea cu gips carton, montarea unui tavan casetat sau schimbarea instalației electrice. Descoperă soluțiile noastre personalizate.

Gasida Prod SRL – Experți în construcții din București

Transformă-ți visurile în realitate cu Gasida Construcții, liderul în domeniul construcțiilor, cu o vastă experiență atât pe piața românească, cât și pe cea externă (Germania). Am finalizat cu succes sute de proiecte și suntem pregătiți să îți oferim soluții inovatoare și personalizate pentru orice tip de construcție.

De ce să alegi Gasida Construcții?

  • Echipa noastră de specialiști: Profesioniști calificați și certificați, gata să preia orice provocare, de la proiecte industriale și comerciale, până la spații office și rezidențiale.
  • Echipamente moderne: Dispunem de uneltele necesare pentru a finaliza fiecare proiect la timp și în bugetul stabilit.
  • Flexibilitate și disponibilitate: Ne adaptăm programului tău, indiferent dacă este vorba de zugrăvirea apartamentului, amenajarea unui spațiu comercial sau renovarea biroului.

 

Angajamentul nostru:

  • Calitate garantată: Toate lucrările noastre beneficiază de garanție contractuală și sunt executate de o echipă de profesioniști care au dovedit excelența în proiecte de mare anvergură.
  • Servicii rapide și durabile: Te poți baza pe noi pentru rezultate rapide și de durată.

 

Apelează cu încredere la Gasida Construcții pentru o experiență de construcție structurat, rapidă și durabilă. Descoperă diferența pe care o poate face o echipă dedicată în proiectul tău!

Încredere și seriozitate

Încredere și seriozitate

Îți punem la dispoziție personalul, infrastructura și logistica necesară îndeplinirii proiectului tău. Experiența acumulată până acum ne face să fim siguri că ideea ta reprezintă urmatorul nostru proiect de succes. Oferim seriozitate, un mod de lucru eficient și un program de lucru flexibil.

Profesionalism și dedicare

Profesionalism

O renovare a unui spațiu este un proces complex și costisitor, care poate fi o provocare pentru proprietarii cu sau fără experiență ce doresc să îmbunătățească un spațiu. Indiferent de domeniul de aplicare, succesul tău depinde de alegerea echipei potrivite.

Companie dinamică

Companie dinamică

Îți oferim o gamă variată de servicii în domeniul construcțiilor și renovărilor, cum ar fi: amenajări spații comerciale, amenajări/renovări birouri, renovări fațade, renovări imobile, compartimentări gips/carton, izolații mansarde, montaj termosistem. Suntem pregătiți și echipați să venim în întampinarea nevoilor tale.

Te invităm să vizitezi pagina de portofoliu pentru a vedea câteva din lucrările efectuate. Credem cu tărie că astfel îți vei putea forma o opinie corectă asupra a ceea ce facem. Istoria este importantă, tocmai de aceea ne mândrim cu ea.

Câțiva dintre clienții noștri

Gasida Construcții 2024 - Toate drepturile rezervate.