+163 apartamente renovate
Garanție Contractuală
Flexibilitate
Certificare ISO

Renovări apartamente

Te gândești să renovezi apartamentul? Oricare ar fi anvergura lucrării, echipa Gasida Construcții îți stă la dispoziție.

Apartamentul tău este spațiul în care îți petreci o bună parte din viață. Găzduiește petrecerile alături de prietenii tăi, diminețile alături de persoana iubită sau serile citind povești copiilor. Nu trebuie să-ți spunem cât este de important ca locuința ta să fie una confortabilă, eficientă și primitoare.

Fie că ai nevoie de câteva reparații capitale sau dorești să împrospătezi aspectul apartamentului tău, echipa Gasida Construcții îți stă la dispoziție cu următoarele servicii:

  • Decopertări;
  • Gletuiri;
  • Zugrăveli;
  • Montaj gresie și faianță;
  • Placări gips;
  • Termoizolare interioară și exterioară;
  • Compartimentări;
  • Instalații electrice;
  • Instalații sanitare.

 

Echipa noastră de profesioniști a finalizat până în prezent renovarea a peste 163 de apartamente. În timp ce unele lucrări au presupus doar placarea cu gresie/faianță sau zugrăvirea locuinței, altele au presupus lucrări de anvergură atât la compartimentarea apartamentului, cât și termoizolări sau lucrări la instalația electrică.

Certificările experților noștri în diferite domenii de construcții reprezintă o soluție 360 pentru apartamentul tău. Cei 11 ani de existență ai Gasida Construcții se traduc prin oferirea unor soluții personalizate și avizate, menite să transforme apartamentul tău într-un cămin pentru tine și familia ta.

Programul nostru de lucru este unul flexibil. Astfel, dacă este nevoie putem lucra în afara programului de lucru obișnuit, în weekend sau chiar și în timpul nopții; specialiștii noștri vor lucra cu aceeași energie și aceeași competență pentru a duce lucrarea la bun sfârșit.

Este important de menționat faptul că toate lucrările noastre beneficiază de garanție contractuală. Poți fi sigur de calitatea lucrării efectuate de Gasida Construcții, unde mulțumirea clientului reprezintă un scop și nu doar cuvinte.

Având în vedere diferitele tipuri de lucrări și toți factorii care intră în discuție, te rugăm să folosești formularul din dreapta pentru a ne trimite o cerere de ofertă. Directorul nostru tehnic va reveni la tine cât de curând cu o ofertă avantajoasă!