+163 apartamente renovate
Garanție Contractuală
Flexibilitate
Certificare ISO

Zugrăveli

Echipa noastră zugrăvește spații rezidențiale, comerciale sau office. Ne ajută experiența de peste 11 ani și certificările din domeniu, astfel că rezultatul este mereu cel visat.

Vrei să zugrăvești dormitorul sau living-ul? Înțelegem perfect de ce: după o perioadă de timp îndelungată, construcția se deteriorează din cauza mai multor factori, precum mucegaiul, igrasia sau fisurile care apar în timp. O zugrăveală și o culoare nouă vor aduce o senzație de proaspăt, de curat care vor înfrumuseța spațiul cu siguranță.

Contează pe echipa noastră de specialiști, ce are experiență în renovarea apartamentelor, caselor sau vilelor. O zugrăveală impecabilă este unul dintre cei mai importanți pași în a obține căminul mult visat – tocmai de aceea, echipa Gasida Construcții este alături de tine în orice moment pentru a găsi soluția potrivită.

Lucrările de zugrăveală implică multă imaginație și creativitate. Astfel, putem lucra cu tine sau cu arhitectul tău pentru a stabili cea mai potrivită nuanță pentru fiecare cameră. Vei vedea că sfaturile noastre sunt foarte utile, întrucât experiența acumulată până acum ne asigură un set de informații prețioase ce nu trebuie trecut cu vederea.

Zugravii noștri se asigură de fiecare dată că toate măsurile de precauție sunt luate, precum protejarea gresiei sau a parchetului, folosirea celor mai bune materiale și tot așa. Asta se traduce printr-o lucrare dusă la bun sfârșit în termen și în buget, adică ceea ce dorim cu toții.

Trebuie menționat neapărat faptul că experiența Gasida Construcții aduce cu sine o serie de beneficii, printre care și prețuri preferențiale la materialele producătorilor. Puteți face cu ușurință economii la achiziționarea lavabilei, amorsei sau a gletului grație echipei noastre!

Alege și tu o echipă de profesioniști pentru un rezultat pe măsură!