+31 proiecte de amploare
Garanție Contractuală
Soluții profesioniste
Calitate Dovedită

Comercial

Soluții flexibile pentru amenajarea și renovarea spațiilor comerciale. Vânzările tale sunt direct influențate de spațiul unde îți desfășori afacerea – asigură-te că prima impresie este cea potrivită!

Gasida Construcții este unul dintre liderii pieței în ceea ce privește amenajarea și renovarea spațiilor comerciale. Cu peste 11 ani de experiență, Gasida Construcții oferă soluții integrate pentru ca spațiul comercial să fie optimizat din orice punct de vedere.

Spațiul de desfășurare a afacerii este unul dintre cele mai importante elemente de identitate. Este primul contact dintre cumpărător și vânzător, așa că prima impresie este una crucială. Suntem conștienți de importanța acestui aspect, așa că misiunea echipei noastre este de a crea un spațiu comercial primitor, ce se pliază pe cerințele și nevoile clientului.

Cele mai frecvente lucrări din aria comercială sunt reprezentate de către amenajarea spațiilor de vânzare sau renovări de diverse tipuri. Descoperă mai jos serviciile pe care ți le punem la dispoziție, astfel încât afacerea ta să aibă toate premisele de a crește spre succes.

Amenajări Florării

Renovări Pizzerii

Renovări Showroomuri

Renovări Cluburi

Ce spun clienții despre noi

“Numele meu este Cosmin Mutu și sunt Administratorul unei firme ce a achiziționat Franciza Magnolia.ro, unul dintre cei mai mari retaileri pe piața de flori din România. Sincer, prima oară când am apelat la firma Gasida Construcții am avut emoții pentru că fiind o franciză erau multe detalii ce trebuiau respectate după un proiect fix gândit de arhitectul francizorului. Dar băieții de la Gasida m-au surprins
plăcut. Foarte receptivi și flexibili la cerințele noastre, au reușit să ducă la bun sfârșit în termen și calitativ proiectul nostru. Raportul preț-calitate mi s-a părut foarte bun așa că îi recomand cu
mare căldură. ”

Cosmin Mutu