Testimoniale

Adrian Dobre

Head of Automotive/Production Operations

„Tibbett Logistics, parte a grupului Keswick Enterprises Ltd – UK, lider pe piața de logistică din România, recomandă societatea GasidaProd SRL, ca fiind un partener loial și de încredere.
În ultimii ani, Tibbett Logistics a dezvoltat o serie de proiecte în domeniul în care activează și a colaborat cu societatea Gasida pe mai multe planuri, și anume: amenajări interioare de birouri, diverse construcții metalice specifice, marcaje de delimitare pe podea etc. și putem concluziona că toate lucrările au fost executate de calitate. Mai mult, având în vedere condițiile de lucru, au dovedit un grad înalt de flexibilitate din toate punctele de vedere. Pe cale de consecință , colaborarea cu Gasida a fost și este un succes!”

Marius Apostol

„Vila în care locuiesc avea nevoie de o „față” nouă, așa că am decis să renovăm fațada. Vorbind despre un imobil cu 2 etaje, am știut că trebuie să chem o echipă de constructori cu experiență. Gasida m-a ajutat cu decopertarea, gletuirea și vopsirea fațadei într-un timp record, ceea ce ne-a surprins în mod foarte plăcut. Îi recomand cu toată încrederea!”

Adrian Rusea

Director General

„Service Auto Serus, reprezentant autorizat Dacia-Renault-Nissan a beneficiat de serviciile firmei GasidaProd SRL în amenajarea interioară a show-roomului Nissan din Bulevardul Timișoara 87, conform ultimului concept Nissan-Europa, denumit Nissan Retail Environment. Lucrările au fost efectuate la timp, conform standardelor de calitate impuse și verificate în cadrul recepției finale de reprezentanții Serus și ai departamentului dezvoltare rețea apartinând constructorului Dacia-Renault-Nissan România.”

Monica Cherecheș

„Magazinul meu a fost renovat de Gasida în doar o săptămână! Am cerut ca echipa lor să lucreze doar noaptea pentru a nu da peste cap programul nostru, iar totul a decurs așa cum trebuie. Primim des complimente de la clienți în ceea ce privește noul design, așa că toate laudele merg la Gasida și la sfaturile lor foarte utile!”

Cosmin Mutu

„Numele meu este Cosmin Mutu și sunt Administratorul unei firme ce a achiziționat Franciza Magnolia.ro, unul dintre cei mai mari retaileri pe piața de flori din România. Sincer, prima oară când am apelat la firma Gasida Construcții am avut emoții pentru că fiind o franciză erau multe detalii ce trebuiau respectate după un proiect fix gândit de arhitectul francizorului. Dar băieții de la Gasida m-au surprins plăcut. Foarte receptivi și flexibili la cerințele noastre, au reușit să ducă la bun sfârșit în termen și calitativ proiectul nostru. Raportul preț-calitate mi s-a părut foarte bun așa că îi recomand cu mare căldură. „

Sorin Leonte

„Băieții de la Gasida sunt foarte bine instruiți și lucrează rapid și eficient. Am avut nevoie de ei pentru a monta gresie și faianță în casă, iar lucrarea a ieșit foarte bine. Ba chiar am făcut și economii pentru că am cumpărat materialele de la ei. Curând o să zugrăvesc o cameră și sigur o să-i chem din nou.”

Constantin Pârvu

„Ne-am mutat acum câteva luni într-o casă nouă, iar instalația electrică era la pământ. Prize pe jumătate scoase, întrerupătoare nefuncționale, fire topite…un coșmar. Am ales Gasida Construcții la recomandarea unui prieten și așa am dat de o echipă de profesioniști. Am descoperit că de fapt întreaga instalație electrică era gata să cedeze în orice clipă și, din motive de siguranță am ales să o schimbăm complet. Deși a fost o lucrare de anvergură, ce a inclus apoi și zugrăvirea casei, totul a decurs exact așa cum trebuia, atât ca bani cât și ca timp. Vă mulțumesc încă o dată și vă recomandăm mai departe!”

Claudiu Dobrescu

„Am apelat la serviciile Gasida Construcții pentru regândirea biroului. Am adăugat câțiva pereți și am optat și pentru zugrăvirea spațiului de lucru, ceea ce a dus la o senzație mai primitoare pentru angajații mei. Lucrarea a fost executată în termenul stabilit și, cel mai important pentru mine, bugetul nu a fost depășit. Dacă voi mai avea nevoie voi apela cu încredere la ei.”

Ionel Buhuși

„Până să izolăm termic casa aveam mari probleme cu pierderile de căldură. Pereții erau crăpați din loc în loc și oricât de tare am fi dat caloriferul, confortul nu era foarte bun. Totuși, după ce am chemat echipa de la Gasida și locuința a fost izolată s-au văzut schimbări majore odată ce s-a răcit vremea. Încăperile se încălzesc mult mai rapid și, ca atare, factura a scăzut și ea.”

Ioana Raicu

„Am apelat la Gasida Contrucții acum câteva luni pentru renovarea apartamentului și am doar cuvinte de laudă!! Au lucrat foarte curat și au fost alături de noi tot timpul cu sfaturi și idei, iar rezultatul este de vis. Recomand!”

Matei Enache

„Sunt foarte mulțumit de serviciile celor de la Gasida. Am avut nevoie de echipa lor pentru a renova un birou și, pentru a nu afecta programul de lucru al angajaților mei, le-am cerut să lucreze în weekend și în timpul nopții. Băieții nu au avut nicio problemă cu asta, am înțeles că primesc cereri de acest gen destul de frecvent. Lucrarea a ieșit exact așa cum doream, deci nu pot decât să le mulțumesc încă o dată și să îi recomand cu căldură.”

Andrei Mateescu

„Am ales Gasida Construcții pentru renovarea completă a apartamentului meu. Asta a presupus schimbarea instalației electrice, zugrăveala cât și montajul de gresie și faianță în holuri și baie. Sunt foarte mulțumit de serviciile lor, întrucât lucrarea a decurs normal și nu am avut surprize neplăcute. Se vede că băieții sunt profesioniști, întrucât au oferit sfaturi foarte utile și au venit cu idei bune pe parcursul proiectului. Îi recomand tuturor celor care pun preț pe calitate!”