+163 apartamente renovate
Garanție Contractuală
Flexibilitate
Certificare ISO

Montaj termosistem

Contează pe echipa de profesioniști Gasida Construcții pentru termoizolarea locuinței tale.

Termoizolarea locuinței este una dintre cele mai importante lucrări, cu implicații directe asupra confortului nostru. Placarea peretelui cu polistiren aduce o serie de beneficii multiple, cel mai pregnant fiind economiile la factură: pe perioada iernii, pierderile de căldură scad semnificativ și asta duce implicit la o factură mai mică la energie.

Alte aspecte pozitive al termoizolării locuinței sunt dispariția igrasiei, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și, să nu uităm, un aspect nou și plăcut al fațadei. Toate acestea cântăresc greu în balanță și reprezintă principalele motive pentru termoizolarea locuinței.

În lipsa acesteia, efectele sunt ușor de resimțit. Căldura nu este menținută în încăpere și este nevoie în permanență de o sursă de încălzire, care să funcționeze la capacitate ridicată. Implicit, costurile energetice sunt și ele crescute. Vorbim practic nu doar de o senzație de disconfort continuu, ci și de bani pierduți constant.

Tocmai de aceea, termoizolarea locuinței a devenit în ultimii ani o operațiune absolut necesară atât pentru imobilele noi, cât și pentru cele vechi. Astfel, climatul este unul perfect pentru locuință – atât pentru că nu mai este pierdută căldură prin perete, cât și pentru faptul că odată cu termoizolarea dispare și igrasia.

În procesul de termoizolare a locuinței trebuie luați în calcul numeroși factori, precum orientarea imobilului în spațiu, distanța față de clădirile din apropiere și bineînțeles climatul. Pe baza acestor factori, echipa de profesioniști poate stabili cu certitudine abordarea potrivită pentru termoizolarea locuinței.

Echipa Gasida Construcții îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști în montajul termosistemului, pentru ca iernile să fie călduroase iar iernile pe atât de răcoroase. Parteneriatul nostru cu Policolor este unul plin de beneficii pentru tine, întrucât îți punem la dispoziție un pachet competitiv de prețuri la materialele de termoizolare.

Așteptăm în partea dreaptă mesajul tău pentru a te putea ajuta cu o ofertă avantajoasă.

WP_20151015_13_19_50_Pro-min
WP_20161118_16_06_58_Pro-min