+163 apartamente renovate
Garanție Contractuală
Flexibilitate
Certificare ISO

Renovări case și vile

Apelează la noi pentru renovarea casei sau a vilei. Stabilim împreună planul de proiect, ce materialele de construcții folosim și trecem la treabă.

Plănuiești o renovare de proporții a locuinței tale și nu știi de unde să începi? Te înțelegem perfect. Este una din acele situații în care intră în calcul foarte multe aspecte – o fațadă nouă, alt tip de gresie în hol, modernizarea instalației electrice sau termoizolarea locuinței.

Întâi de toate ai nevoie de un plan bine stabilit. Poți apela fără griji la echipa Gasida Construcții, care a renovat până acum zeci și zeci de case și vile. Astfel, experiența noastră este una vastă și poate aduce cu sine soluții personalizate pentru renovarea casei tale.

Serviciile pe care ți le punem la dispoziție sunt următoarele:

  • Zugrăveala locuinței;
  • Montaj de gresie sau faianță;
  • Termoizolare interioară și exterioară;
  • Lucrări instalații sanitare;
  • Lucrări instalații electrice;
  • Compartimentări;
  • Placări gips.

 

Dacă dorești să renovezi de la A la Z locuința ta, Gasida Construcții te poate ajuta printr-un proiect clar și coerent, care va fi dus la bun sfârșit în termen și în buget. Știm că bugetul este de cele mai multe ori un subiect sensibil, așa că îți sărim în ajutor cu sfaturi utile și, cel mai important, cu prețuri avantajoase la materialele de construcție.

Parteneriatele noastre cu producători de renume ne oferă acces la materiale și accesorii de înaltă calitate, la un preț avantajos pentru clientul final. Astfel, renovarea locuinței tale poate fi mai avantajoasă din punct de vedere financiar dacă alegi Gasida Construcții.

Totodată, modul nostru de lucru este unul eficient și curat. Luăm în calcul toate posibilitățile și oportunitățile pentru ca proiectul să fie livrat la timp în condițiile agreate contractual – în acest mod, ești sigur de calitatea și durabilitatea lucrărilor noastre.

De asemenea, trebuie notat faptul că transparența este unul dintre principiile Gasida Construcții. Astfel, ai posibilitatea de a consulta oricând documentele de achiziții ale mărfurilor, ale certificărilor noastre sau ale personalului nostru. Ai siguranța unei companii dedicate 100% domeniului și, implicit proiectului tău.

Având în vedere multitudinea de posibilități, este necesar să lucrăm la o ofertă avantajoasă depinzând de magnitudinea lucrării. Folosește formularul de ofertă din partea dreaptă și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil cu o estimare avantajoasă.