Peste 165 de
apartamente renovate
Toate lucrările au
garanție contractuală
Materiale de construcții
la preț de depozit
Personal cu peste
11 ani de experiență

Despre noi

Experiența primează de fiecare dată. Alege Gasida Construcții pentru proiecte de succes, realizate cu soluții personalizate 100% în bugetul și timpul alocate de tine.

Gasida Construcții și ai săi 14 ani de experiență îți stau la dispoziție pentru lucrări de amenajare, renovare și montaj. Fie că dorești să apelezi la noi pentru amenajarea unui spațiu comercial (amenajare magazin showroom), office sau rezidențial (amenajare casă sau apartament), specialiștii noștri vor găsi de fiecare dată soluția potrivită pentru ca proiectul să fie dus la final în cele mai bune condiții.

Suntem o companie dinamică, deschisă și atentă la nevoile clienților noștri. Tocmai de aceea, programul nostru de lucru este flexibil – putem lucra în weekend sau noaptea pentru a nu perturba programul de funcționare al spațiului de vânzare. Astfel, amenajarea spațiului are loc în cele mai bune condiții atât pentru spațiul tău, cât și pentru noi.

Tot din respect pentru client, modul de lucru al specialiștilor noștri este unul curat. Colegii noștri se asigură la final că spațiul amenajat este curățat, așa că o lucrare rapidă de renovare se va desfășura fără dificultăți.

Gama noastră de servicii cuprinde următoarele lucrări:

  • Renovări/amenajari showroom-uri, magazine sau birouri;
  • Renovări/amenajări spații office;
  • Renovări imobile (case sau apartamente);
  • Renovări fațade;
  • Renovări și reparații diverse;
  • Montaj termosistem (vată sau polistiren);
  • Reparații clădiri;
  • Lucrări diverse de amenajări interioare și exterioare;
  • Marcaje pardoseală, pardoseli epoxidice.

 

Gasida Construcții este o companie de succes, care a lucrat până acum cu branduri precum Puma, ZENTIVA, Jerry’s Pizza, Magnolia, Agapitos, DHL, CNAS, Buyback Mobile, FRANKE, CFR Călători, KIKA, SERUS Automobile, Clinica ONE LIFE, Tibbett Logistics, Delamode, Yusen Logistics, ANPC, CNSAS, GC Canale, Romaero, Argorom, Clinica Dr. Furtună, Dan, Gruber (Germania), Informatică Feroviară sau Claas. Avem la dispoziție personalul, infrastructura și logistica necesară pentru lucrări de excepție. Poți conta pe experiența noastră de la începutul proiectului și până în ultima zi de lucru.

Apelează la serviciile noastre profesioniste pentru rezultate pe măsură, așa cum poți descoperi și în portofoliul nostru.

“Service Auto Serus, reprezentant autorizat Dacia-Renault-Nissan a beneficiat de serviciile firmei GasidaProd SRL în amenajarea interioară a show-roomului Nissan din Bulevardul Timișoara 87, conform ultimului concept Nissan-Europa, denumit Nissan Retail Environment.
Lucrările au fost efectuate la timp, conform standardelor de calitate impuse și verificate în cadrul recepției finale de reprezentanții Serus și ai departamentului dezvoltare rețea apartinând constructorului Dacia-Renault-Nissan România.”

Adrian Rusea – Director General

“Am ales Gasida Construcții pentru renovarea completă a apartamentului meu. Asta a presupus schimbarea instalației electrice, zugrăveala cât și montajul de gresie și faianță în holuri și baie. Sunt foarte mulțumit de serviciile lor, întrucât lucrarea a decurs normal și nu am avut surprize neplăcute. Se vede că băieții sunt profesioniști, întrucât au oferit sfaturi foarte utile și au venit cu idei bune pe parcursul proiectului. Îi recomand tuturor celor care pun preț pe calitate!”

Andrei Mateescu

Întrebări frecvente primite din partea clienților noștri

Bineînțeles, toate lucrările noastre sunt însoțite de factură și contract. Lucrăm în deplină legalitate și, în caz de nevoie, punem la dispoziție toată documentația necesară clienților noștri.

Nu există un răspuns universal valabil. Renovarea unui spațiu, fie el comercial, office sau rezidențial poate implica decopertarea pereților, placarea cu gips sau alte operațiuni adiționale. Costul unei renovări este special personalizat pentru tine, așa că folosește formularul de ofertă din partea dreaptă și îți vom oferi un preț în cel mai scurt timp posibil. Mai apoi vom stabili vizita pentru a vedea spațiul și vom stabili planul de renovare.

Programul de lucru al echipei Gasida Construcții este de luni până vineri între 09:00 – 18:00 dar, dacă este nevoie, putem lucra și în afara acestuia. În special pentru renovarea spațiilor comerciale sau a birourilor, specialiștii noștri pot lucra în weekend sau chiar în timpul nopții, pentru ca programul tău de lucru să nu fie dat peste cap.

Așa este. Din respect pentru tine și locuința sau spațiul tău de lucru, echipa Gasida Construcții nu termină nicio zi de lucru fără colectarea și aruncarea molozului rezultat în urma lucrării. Această practică este obișnuită pentru noi și credem că ar trebui să fie la fel de obișnuită și pentru celelalte firme de construcții și renovări.

Cel puțin 163. Vorbim despre garsoniere și apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, la care au fost necesare zugrăveli, termoizolări, montaj de gresie sau faianță sau compartimentări. Printre acestea se află și apartamente care au fost renovate complet.

Categoric. Gasida Construcții are parteneriate cu producători de renume din domeniu, ceea ce ne oferă acces la materiale și accesorii la prețuri foarte avantajoase. Având în vedere problema pe care o poate ridica bugetul, poți apela cu încredere la materialele noastre de calitate, însă cu prețuri mai mici față de piață.