+163 apartamente renovate
Garanție Contractuală
Flexibilitate
Certificare ISO

Renovare fațadă

Apelează cu încredere la noi pentru renovarea fațadei locuinței, rezultatul fiind o clădire aspectuoasă și eficientă din punct de vedere termic!

Fațada casei tale spune multe despre tine, fie că vrei sau nu. O casă cu aspect plăcut, cu un perete neted și vopsit într-o culoare aspectuoasă va crea impresia potrivită atât pentru vecini, cât și pentru cei care te vizitează pentru prima oară.

După o perioadă de timp, orice casă are nevoie de o reîmprospătare a fațadei. Anii își lasă amprenta asupra fațadei prin crăpături în perete, deteriorări sau decolorarea acestuia. Fie că vorbim despre decopertarea și aplicarea unui nou strat de glet sau doar despre vopsirea acesteia, operațiunea este în sine una obligatorie pentru o locuință primitoare.

Special pentru tine, Gasida Construcții îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști certificați, cu o experiență notabilă în renovarea fațadelor de blocuri, case sau vile. Până acum am avut lucrări de dificultăți diferite, de la simpla vopsire a fațadei până la placarea cu polistiren, plasă și aplicarea șpaclului și a tencuielii decorative.

Decizia de a renova fațada casei deschide de regulă și problema termoizolării locuinței. Este o operațiune obligatorie, având în vedere beneficiile sale asupra confortului și a economiilor la factură. Echipa Gasida Construcții execută fără nicio problemă și lucrări de termoizolare a locuinței!

Cel mai bine ar fi să folosești formularul din partea dreaptă și să ne transmiți cele mai importante detalii despre reparațiile pe care le ai în gând: vom reveni apoi la tine cu o ofertă avantajoasă!