+31 proiecte de amploare
Garanție Contractuală
Soluții profesioniste
Calitate Dovedită

Amenajări spații comerciale

Putem amenaja spațiul tău comercial în timp și în buget, apelând la soluții profesioniste pentru un rezultat fantastic.

Design-ul spațiului comercial este esențial atât pentru găzduirea afacerii tale, cât și pentru creșterea vânzărilor. Pe lângă folosirea practicilor obișnuite de stimulare a vânzărilor, spațiul comercial are și el un rol asupra comportamentului consumatorului.

Întâi de toate, spațiul în care îți desfășori afacerea trebuie să se învârtă în jurul identității de brand și să o comunice în mod eficient clientului. Atât modul de compartimentare, cât și culorile alese pentru zugrăveală trebuie să fie în concordanță cu ceea ce vrei să transmiți pentru a crea o senzație de echilibru.

Astfel poate fi obținută o experiență memorabilă, clientul fiind plăcut impresionat de magazinul pe care l-a vizitat. Dar cum ajungem aici? Răspunsul nu este unul universal valabil, întrucât intră în calcul numeroși factori de la proiect la proiect. Totuși, numitorul comun este complexitatea proiectului, dar o echipă de profesioniști va aborda situația pe măsură.

Gasida Construcții a finalizat până în acest moment peste 31 de proiecte de amploare pentru clienți precum Jerry’s Pizza, Magnolia.ro, IQBOX, CNAS, NISSA, KIKA, Agapitos, Buyback Mobile, Franke, ZENTIVA, Veroniki Life, Argorom Logistics, Serus Automobile, Tibbett Logistics și mulți alții. Domeniile extrem de diferite cu care am avut contact până acum asigură echipei Gasida Construcții o experiență notabilă și un set valoros de informații și sfaturi pentru orice potențial client.

Iată mai jos tipurile de spații comerciale la care am intervenit:

  • Baruri & restaurante;
  • Showroomuri;
  • Instituții;
  • Florării;
  • Magazine de desfacere;
  • Sedii comerciale;
  • Magazine tip service;
  • Clinici medicale;
  • Magazine cu profil sportiv.

 

Printre avantajele lucrului cu Gasida Construcții menționăm garanția contractuală oferită la fiecare proiect, soluțiile profesioniste și programul de lucru flexibil. Pentru a nu perturba bunul demers al afacerii tale, putem lucra la orice oră din zi și din noapte. Mai mult, modul nostru de lucru este unul curat din respect pentru tine și spațiul tău.

Te invităm să ne trimiți cererea ta de ofertă folosind formularul din partea dreaptă, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să revenim la tine cu un preț avantajos.