Soluții personalizate
Garanție
Flexibilitate
Experiență vastă

Marcaje pardoseală

Contează pe specialiștii Gasida Construcții și pentru marcajele de pardoseală. Destinate în special spațiilor industriale, marcajele vor delimita cu succes zonele de lucru sau cele de depozitare.

Spațiile industriale sunt prin definiție supuse unui trafic intens de marfă, utilaje și persoane în fiecare zi. Pentru ca timpii să fie eficientizați și pentru a transforma acest aspect în profit, plasarea unor marcaje pe pardoseala spațiului industrial este recomandată de către specialiștii Gasida.

Marcajele de pardoseală sunt menite pentru a încadra și compartimenta spațiul cât mai eficient. De la stabilirea unor zone pentru paleți, colete sau spații de lucru, marcajele realizate pe pardoseală vor aduce ordinea mult dorită în depozite, fabrici, hale de producție sau magazine.

Cu ajutorul specialiștilor Gasida Construcții, poți alege cele mai bune soluții pentru organizarea spațiului pe care îl administrezi: culorile, formele și localizarea lor. Vei observa în timp eficiența lor în modul de lucru și în organizarea  coletelor sau a produselor tale.