Soluții personalizate
Garanție
Flexibilitate
Experiență vastă

Industrial

Lucrări complexe, finalizate cu succes de fiecare dată. Anvergura proiectelor industriale, cât și abordarea aleasă reprezintă de fiecare dată o provocare. Provocare pe care o depășim la fiecare client.

Înțelegem complexitatea lucrărilor la scară industrială. Atât volumul mare de lucru, cât și variabilele care intră în calcul solicită parteneriatul cu o firmă de construcții serioasă și certificată. Tocmai de aceea, Gasida Construcții îți pune la dispoziție o echipă experimentată ce oferă soluții personalizate la fiecare contract semnat.

Tocmai datorită gradului de complexitate al lucrării, etapele sunt realizate și confirmate împreună cu clientul, urmând ca faza de implementare să fie realizată în timpul și bugetul alocat. Contează pe experiența noastră, dobândită în zeci și zeci de proiecte de succes.

Marcaje Pardoseli Parcări

Aplicare Pardoseli Epoxidice

Garduri Metalice

Montaj Termosistem

Ce spun clienții despre noi

“Tibbett Logistics, parte a grupului Keswick Enterprises Ltd – UK, lider pe piața de logistică din România, recomandă societatea GasidaProd SRL, ca fiind un partener loial și de încredere.
În ultimii ani, Tibbett Logistics a dezvoltat o serie de proiecte în domeniul în care activează și a colaborat cu societatea Gasida pe mai multe planuri, și anume: amenajări interioare de birouri, diverse construcții metalice specifice, marcaje de delimitare pe podea etc. și putem concluziona că toate lucrările au fost executate de calitate. Mai mult, având în vedere condițiile de lucru, au dovedit un grad înalt de flexibilitate din toate punctele de vedere.
Pe cale de consecință , colaborarea cu Gasida a fost și este un succes!”

Adrian Dobre, Head of Automotive/Production Operations