+163 apartamente renovate
Garanție Contractuală
Flexibilitate
Certificare ISO

Rezidențial

Gasida Construcții execută lucrări de renovare, montaj gresie, faianță și placări rigips, precum și clasicul zugrăvit al spațiului de locuit. Proiectul este executat în timp și în buget din respect pentru tine.

Ești în căutarea unei echipe de specialiști pentru a zugrăvi dormitorul? Sau te gândești să pui gresie și faianță? Lucrările de renovare sau modernizare a imobilului au nevoie de o mână de profesionist pentru ca rezultatul să fie perfect. Tocmai de aceea, Gasida Construcții și ai săi 11 ani de experiență aduc garanția unei lucrări executate în timp și în buget.

Modul nostru de lucru este curat, așa că la finalul lucrării curățenia revine în sarcina noastră. Este felul nostru de a-ți spune că îți respectăm casa și, în același timp îți dăm o mână de ajutor pentru ca proiectul să devină un real succes într-un timp scurt.

Dacă te-am convins până acum, descoperă mai jos cele 7 servicii ce întrunesc aria de acoperire rezidențială.

Montaj Gresie și Faianță

Montaj Termosistem

Zugrăveli

Renovări Fațade

Renovări Apartamente

Renovări Case și Vile

Ce spun clienții despre noi

“Ne-am mutat acum câteva luni într-o casă nouă, iar instalația electrică era la pământ. Prize pe jumătate scoase, întrerupătoare nefuncționale, fire topite…un coșmar. Am ales Gasida Construcții la recomandarea unui prieten și așa am dat de o echipă de profesioniști. Am descoperit că de fapt întreaga instalație electrică era gata să cedeze în orice clipă și, din motive de siguranță am ales să o schimbăm complet. Deși a fost o lucrare de anvergură, ce a inclus apoi și zugrăvirea casei, totul a decurs exact așa cum trebuia, atât ca bani cât și ca timp. Vă mulțumesc încă o dată și vă recomandăm mai departe!”

Constantin Pârvu