Program flexibil
Garanție Contractuală
+31 proiecte de amploare
Mod de lucru îngrijit

Montaj tavan casetat

Specialiștii Gasida Construcții montează tavane casetate pe structură metalică pentru spații office, comerciale, industriale sau rezidențiale.

Tavanul imaculat reprezintă ultima piesă din puzzle-ul unui spațiu de invidiat. Tocmai de aceea, atenția la detalii oferită acestui pas trebuie să fie absolută.

Montajul unui tavan casetat este un răspuns din ce în ce mai folosit în ultima vreme. Ales în special pentru spațiile comerciale sau office, tavanul casetat oferă o serie de avantaje comparativ cu cel clasic. Printre acestea trebuie menționată mobilitatea, întrucât acesta poate ascunde elegant cabluri, conducte sau alte elemente ale clădirii.

Tavanul casetat este întâlnit în special la birouri, supermarketuri, showroom-uri sau spitale – diversele operațiuni de mentenanță sau îmbunătățire a instalației sau a conductelor sunt realizate cu ușurință grație acestui sistem ușor de demontat și înlocuit la nevoie. De asemenea, design-ul său plăcut și modern atârnă greu în balanță.

Specialiștii de la Gasida Construcții au o experiență notabilă în montajul acestui tip de tavan, oferind de fiecare dată cele mai bune soluții pentru executarea lucrării în timp și în buget. Putem oferi clienților sfaturi și idei privind atât materialele alese pentru montaj, cât și despre aspectul estetic al lucrării.

Ne asigurăm că structura metalică este montată corespunzător, dispunem plăcile de rigips în mod corect și garantăm calitatea și durabilitatea lucrării, ca de fiecare dată. Apelează cu încredere la echipa noastră pentru un tavan casetat de calitate, ce va trece cu brio testul timpului!