Program flexibil
Garanție Contractuală
+31 proiecte de amploare
Mod de lucru îngrijit

Office

Serviciile 360 pe care le propunem pentru modernizarea spațiului de lucru vor duce în timp la un personal productiv și eficient.

Performanța angajaților poate fi stimulată în diferite modalități, unul dintre ele fiind și prin modernizarea spațiului de lucru. Un birou care se pliază pe nevoile personalului va duce în timp la eficiență sustenabilă, ceea ce se traduce printr-o afacere prosperă.

Atât aspectul, cât și funcționalitatea spațiului de birou sunt extrem de importante pentru a asigura un mediu de lucru plăcut și productiv. Fie că vorbim despre modernizarea instalației electrice, compartimentarea prin rigips sau pur și simplu o renovare a spațiului de lucru, Gasida Construcții îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști cu experiență notabilă în domeniu.

Stabilim împreună planul de atac, găsim soluții eficiente și implementăm toate fazele proiectului în timpul și bugetul alocate.

Renovări Birouri

Instalații Electrice

Montaj Tavan Casetat

Compartimentări Birouri

Ce spun clienții despre noi

“Tibbett Logistics, parte a grupului Keswick Enterprises Ltd – UK, lider pe piața de logistică din România, recomandă societatea GasidaProd SRL, ca fiind un partener loial și de încredere.
În ultimii ani, Tibbett Logistics a dezvoltat o serie de proiecte în domeniul în care activează și a colaborat cu societatea Gasida pe mai multe planuri, și anume: amenajări interioare de birouri, diverse construcții metalice specifice, marcaje de delimitare pe podea etc. și putem concluziona că toate lucrările au fost executate de calitate. Mai mult, având în vedere condițiile de lucru, au dovedit un grad înalt de flexibilitate din toate punctele de vedere.
Pe cale de consecință , colaborarea cu Gasida a fost și este un succes!”

Adrian Dobre, Head of Automotive/Production Operations