Program flexibil
Garanție Contractuală
+31 proiecte de amploare
Mod de lucru îngrijit

Renovări birouri

Echipa de profesioniști Gasida Construcții renovează birouri eficient, cu un program flexibil și respectând bugetul și termenul impuse de către tine.

Cum am defini noi un birou? Ca un spațiu de lucru productiv, confortabil și eficient, astfel încât atât angajatorul, cât și angajații să ducă mai departe compania către succes. Deși acest lucru se obține prin muncă intensă și un teamwork excepțional, condițiile de lucru joacă și ele un rol important în obținerea acestui obiectiv.

Tocmai de aceea, este crucial ca biroul să fie unul primitor, cu echipamente funcționale și cu un aspect atrăgător – sunt premisele unei gândiri creative și productive, motorul  unei companii de succes. Dar cum obții un astfel de spațiu de lucru? Cum faci alegerile corecte în ceea ce privește angajații tăi?

Este simplu: cu ajutorul echipei Gasida Construcții. Specialiștii  noștri, cu o experiență notabilă în peste 31 de proiecte de amploare îți stau la dispoziție pentru a transforma biroul tău într-o adevărată a doua casă. Renovarea biroului se poate dovedi un proces facil, însă doar apelând la o echipă de experți precum Gasida Construcții.

Special pentru renovarea biroului tău, am alcătuit o echipă de zugravi, rigipsari, faianțari, instalatori și electricieni. Te putem ajuta cu următoarele operațiuni:

  • Zugrăvitul spațiului de lucru;
  • Construcția de pereți interiori din rigips;
  • Placare cu faianță;
  • Reparații instalații;
  • Lucrări pe partea electrică.

 

Îți punem la dispoziție soluții 360 pentru renovarea biroului tău. Dacă tot suntem la acest subiect, trebuie menționat faptul că specialiștii noștri pot lucra la orice oră din zi și din noapte pentru a nu perturba programul de lucru. Putem interveni chiar și în cursul nopții pentru a eficientiza atât timpii noștri, cât și ai tăi.

Lucrările noastre beneficiază de garanție contractuală, ceea ce înseamnă că noul tău birou va rămâne în formula actuală multă vreme de acum înainte. Mai mult, la finalul fiecărei zile de lucru ne asigurăm că spațiul de lucru este curat din respect pentru biroul tău.

De asemenea, dacă ai un arhitect vom lucra cu spor împreună cu acesta – este important ca viziunea acestuia să fie pusă în practică de către specialiști în domeniu ca Gasida Construcții.

Așteptăm cererea ta de ofertă folosind formularul din partea dreaptă. Vom reveni la tine cât de curând cu o ofertă avantajoasă!