Comercial

offi1

Renovarea spațiului comercial - Magnolia.ro

Lucrarea efectuată pentru Magnolia.ro a presupus renovarea spațiului comercial pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare plăcută și confortabilă. A fost vorba despre o renovare totală a spațiului, incluzând compartimentări cu gips carton, zugrăveala spațiului, cât și placatul cu gresie al suprafeței. Acum, florăria primește clienți în fiecare zi într-o locație inedită, aspectuoasă și modernă.

offi1

Renovarea showroom-ului - PUMA

Renovarea showroom-ului PUMA a presupus compartimentarea cu gips, intervenții la instalația electrică și zugrăvirea spațiului. Lucrarea a necesitat multă atenție la detalii și protejarea produselor aflate deja în showroom. Timpul și bugetul au fost respectate, iar experiența de cumpărare este acum una mai plăcută și pliată pe identitatea de brand – aspect foarte important.

offi1

Renovarea locațiilor Pizza Hut

Lorem ipsum dolor sit amet

offi1

Renovarea showroom-ului - Serus Auto (NISSAN)

Showroom-ul NISSAN din cadrul Serus Auto a fost renovat la cele mai înalte standarde, urmând ultimul concept Nissan-Europa: Nissan Retail Environment. Toate standardele de calitate au fost respectate și lucrarea a fost livrată în timpul promis față de client.

offi1

Renovarea spațiului comercial - IQ FIX

IQ FIX a apelat la Gasida Construcții pentru renovarea totală a spațiului comercial. Lucrarea a presupus livrarea unui spațiu plăcut și interactiv, în care experiența de cumpărare să fie cât mai originală. S-a pus accent pe modernizarea sistemului de iluminat și vopsirea pereților interiori.

lamps
offi1

Renovarea showroom-ului - FRANKE

Renovarea showroom-ului FRANKE a presupus gletuirea și zugrăvirea spațiului, cât și intervenții la sistemul electric. Acum, clienții FRANKE sunt întâmpinați într-un mediu plăcut, pliat pe identitatea de brand.

offi1

Renovarea spațiului comercial - Agapitos

Colaborarea cu Agapitos a constat atât în amenajarea cofetăriei, cât și în renovarea fațadei spațiului comercial. Printre operațiuni s-au numărat montajul de gresie, gletuirea și zugrăvirea pereților, intervenții la instalația electrică și lucrări la instalația sanitară.

offi1

Renovarea spațiului comercial - Depozitul de Papetărie

Depozitul de Papetărie a apelat la serviciile Gasida Construcții pentru renovarea spațiului de depozitare. Lucrările au presupus intervenții la instalația electrică și gletuirea și zugrăvirea spațiului.

offi1

Renovarea Inga Valerie

offi1

Renovarea Quetesh Club

offi1

Renovarea El Dorado Iuliu Maniu

offi1

Renovarea El Dorado Dristor

offi1

Renovarea clinicii Veroniki Life

offi1

Amenajarea frizeriei Ciufolici

offi1

Amenajarea spațiului Buyback Mobile

offi1

Amenajarea spațiului Silver Decor

offi1

Renovarea Răzvan Optic

offi1

Repararea și renovarea restaurantului Caragiale