F.A.Q.

Întrebări frecvente primite din partea clienților noștri

Cât costă renovarea unui spațiu (comercial sau office)?

Nu există un răspuns universal valabil. Renovarea unui spațiu, fie el comercial, office sau rezidențial poate implica decopertarea pereților, placarea cu gips sau alte operațiuni adiționale. Costul unei renovări este special personalizat pentru tine, așa că folosește formularul de ofertă din partea dreaptă și îți vom oferi un preț în cel mai scurt timp posibil. Mai apoi vom stabili vizita pentru a vedea spațiul și vom stabili planul de renovare.

Care este programul de lucru?

Programul de lucru al echipei Gasida Construcții este de luni până vineri între 09:00 – 18:00 dar, dacă este nevoie, putem lucra și în afara acestuia. În special pentru renovarea spațiilor comerciale sau a birourilor, specialiștii noștri pot lucra în weekend sau chiar în timpul nopții, pentru ca programul tău de lucru să nu fie dat peste cap.

Molozul rezultat în urma lucrărilor va fi curățat de voi?

Așa este. Din respect pentru tine și locuința sau spațiul tău de lucru, echipa Gasida Construcții nu termină nicio zi de lucru fără colectarea și aruncarea molozului rezultat în urma lucrării. Această practică este obișnuită pentru noi și credem că ar trebui să fie la fel de obișnuită și pentru celelalte firme de construcții și renovări.

Câte apartamente ați renovat până acum?

Cel puțin 163. Vorbim despre garsoniere și apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, la care au fost necesare zugrăveli, termoizolări, montaj de gresie sau faianță sau compartimentări. Printre acestea se află și apartamente care au fost renovate complet.

Mă puteți ajuta cu materialele de construcție?

Categoric. Gasida Construcții are parteneriate cu producători de renume din domeniu, ceea ce ne oferă acces la materiale și accesorii la prețuri foarte avantajoase. Având în vedere problema pe care o poate ridica bugetul, poți apela cu încredere la materialele noastre de calitate, însă cu prețuri mai mici față de piață.

Oferiți factură?

Bineînțeles, toate lucrările noastre sunt însoțite de factură și contract. Lucrăm în deplină legalitate și, în caz de nevoie, punem la dispoziție toată documentația necesară clienților noștri.